Varhaisperunat maistuvat edelleen hyviltä, niille riittää pelkkä pesu harjaamalla. Kuori on niin ohutta, että se lähtee hyvin pois.
Paistettu siika
Katkarapukastike
Perinteinen vihreä salaatti
Perinteinen vihreä salaatti
Katkarapukastike
100 g sulaneita valutettuja katkarapuja
1 dl turkkilaista jogurttia
vajaa desi kermaa
1 dl turkkilaista jogurttia
vajaa desi kermaa
3-4 rkl kapriksia murskattuna
4-5 rkl hienonnettua tilliä
murskattua valkopippuria, suolaa, ripaus sokeria
Sekoita ainekset.
Paistettu siika
4-5 rkl hienonnettua tilliä
murskattua valkopippuria, suolaa, ripaus sokeria
Sekoita ainekset.
Paistettu siika
Siikafileet (2kpl). Mausta merisuolaa, sitruunamehua, tuoretta tillisilppua, mustapippuria
Paista fileet kirnuvoissa molemmin puolin Ensin nahkapuolelta.
Paista fileet kirnuvoissa molemmin puolin Ensin nahkapuolelta.
Pese ja harjaa perunat. Keitä kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Valuta vesi pois. Lisää kattilaan voita ja anna perunoiden vetäytyä kannen alla.
Perinteinen vihreä salaatti
Friseesalaattia, kesäpunasipulia, kurkkua ja tomaattia. Oliiviöljy/sitruunakastike, mausteet mustapippuri, suola, sokeri.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.