maanantai 30. marraskuuta 2009

Possun ulkofilettä takuuvarmasti onnistuen

Sunnuntaina valmistin porsaan ulkofileen uunissa. Poistin rasvan ja kalvot, marinoin ja annoin maustua jääkaapissa pari tuntia. Sen jälkeen uunissa rusketus pintaan 220-asteessa ja lämpö 150-asteeseen. Kun mittari osoitti noin 80-asteen kypsyyttä, oli aika nostaa filee folioon lepäämään. Katso ulkofileen valmistusohje tästä aikaisemmasta postauksestani.
Siivilöin paistoliemen, suurustin maizenalla ja lisäsin hieman ruokakermaa joukkoon. Keitetyt perunat pusersin perunalumeksi ja raastoin porkkanat raikkaaksi lisäkkeeksi. Puolukkasurvosta ja dijon-hunajasinappia mukaan. Eipä siinä muuta tarvittu.




Paitsi alkuruokana odotellessa syötiin mozzarellasalaattia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.