Jälkiruuaksi sopi hyvin puolukkaunelma.
Lihakeitto täyslihasäilykkeestä 3-4 annosta

8 dl vettä
1 ps keittojuureksia pakaste
1 kpl Knorrin kasvisfondia
220 g täyslihasäilykettä
Kuori ja lohko perunat pienehköiksi paloiksi. Kypsennä perunat lähes kypsiksi miedosti suolalla maustetussa vedessä. Lisää joukkoon keittojuurekset ja paloiteltu lihasäilyke. Anna kypsyä liemijuureksien tarvitseman ajan.
Puolukkaunelma

hiukan sokeria
turkkilaista jogurttia
Flora- vaniljakastiketta
diggestivekeksiä
Sokeroi puolukat. Vaahdota vaniljakastike ja yhdistä jogurttiin. Murskaa diggestivet.
Kokoa annokset. Ensin diggestivemurua, puolukkaa, jogurtti-vaniljakastikeseosta, puolukkaa keskimurua, ripaus jogurttivaniljaa ja lopuksi ripaukset puolukkaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.