Iltaruuualla ei ollutkaan mitään kiirettä tuhdista lounaasta johtuen. Seitsemän jälkeen laitoin sunnuntain tähteistä pienen iltapurtavan. Lämpimät broilerileivät uunigrillissä ja kylmä broilerisalaatti.
Kokosin Halonhakkaaja-leipäviipaleille viipaloitua keitettyä eilistä perunaa ja porkkanaa, tuoretta kevätsipulisilppua, viipaloitua broilerinrintaa ja lopuksi cheddarjuustoviipaleet. Sen jälkeen leivät kypsyivät lämpimiksi ja juusto pehmeäksi uunin grillivastuksen alla.
Sekoitin salaattiin rapeaa salaattia ja kevätsipulisilppua. Pirskottelin salaatin sekaan lime-oliiviöjykastiketta terästettynä suolalla ja sokerilla. Salaatiin vielä raejuustoa, pinnalle broilerikuutioita, tomaattilohkoja ja lopuksi hyppysellinen mustapippuria.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.