lauantai 21. lokakuuta 2017

Paistettua nieriäfilettä cremefraichekastikkeella


Nieriä on minulle kaloista parhain. Tänään valmistin siitä ruokaa.
Mielestäni paras tapa on paistaa  nieriäfilee pannulla..
Kastike syntyi tällä kertaa ranskankermasta sopivasti maustaen.
Lisukkeet salaatti, pavut ja perunalohkot.  

Nieriäfileet pannulla paistaen

Leikkaa fileet sopiviksi
 Mausta, purista fileille sitruunamehua
ripota suolaa, mustapippuria rouheena
Paista fileet nahkapuoli alaspäin voi/kasvisrasvassa,
käännä ja paista toinen puoli. Paistoaika noin 3-4 minuuttia per puoli.

Kastike
1 prk cremefraichea, puristettua siteruunamehua, ripaus sokeria,
suolaa, mustapippuria ja kurkkusalaattia
 Sekoita

Lisukkeet, pieniksi lohkotut perunat, keitettyt pavut,
salaatti

 

4 kommenttia:

  1. Voi nam, kuinka herkullista ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, oli kyllä herkullista.

      Poista
  2. Kiitos jälleen kerran - vaikka nieriää ei nyt saatavilla ole, niin lohi odottaa jääkaapissa ja sen kylkiäisiksi löytyi nyt huomiselle kastikekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, lohi sopii myös. Kotimaista nieriää oli täällä K-kaupassa ja se on herkkuani.
      Pitkästä aikaa sain nauttia tästä herkusta

      Poista

Kiitos kommentistasi.