tiistai 26. helmikuuta 2013

Rakuunabroileria

Olipas rakuunabroileri hyvää, ihan suussa sulavaa.
Aika nopeasti  annos valmistui lautaselle.
Jasmiiniriisi sopi hyvin lisukkeeksi.

Rakuunabroileria

500 g broilerinfilettä
rypsiöljyä
suolaa ja mustapippuria
1 1/4 dl valkoviiniä kuivaa
3 dl kanalientä
1 hienonnettu valkosipulinkynsi
1 rkl kuivattua rakunaa
1 3/4 dl kermaa
tuoretta rakuunaa
Pyyhi talouspaperilla fileet. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Sivele pannulle hieman rypsiöljyä.
Nosta fileet kuumalle pannulle. Kaada päälle valkoviini ja
kanalientä, että fileet juuri ja juuri peittyvät.
Lisää valkosipulisilppu ja kuivattu rakuuna.
Kiehauta ja vähennä lämpöä. Keitä miedohkolla lämmöllä
noin 10 minuuttia, kunnes filee on läpikypsää.
Nosta broilerifileet pois astiaan ja peitä jotta pysyvät lämpimänä.
Siivilöi paistoliemi toiseen pannuun tai kasariin. Kuori näkyvä rasva pois. 
Kiehauta ja keitä kasaan noin 15 minuuttia .
Sekoita joukkoon kerma, anna kiehahtaa ja keitä kastike kasaan sakenevaksi.
Keitä riisi ja sekoita salaatti.
Viipaloi fileet ja   nosta annoslautasille riisipedille. Annostele päälle
kastike ja lisää salaatti. Koristele rakuunan lehdillä.
Rakuuna
   

2 kommenttia:

  1. Tästäpä meille uusi kanaohje, kiitos.

    VastaaPoista
  2. Suosittelen, mehukas ja nopea broileriruoka.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.