maanantai 28. elokuuta 2017

Kukkakaali-pekonikeitto


Kukkakaali ja pekoni ovat yhteensopiva pari.
Valmistin keiton ja siitä tuli herkullista.
Kokeilkaa, helppoa ja hyvää.

Kukkakaali-pekonikeitto  

n 500 g kukkakaalia pilkottuna kukinnoiksi
1 iso peruna
keskikokoinen sipuli pilkottuna
8 dl kasvislientä
 1 tl jauhettua currya, rouhaisut mustapippuria
1 prk juoksevaa Koskenlaskijaa maustamaton 

Pekoni lisuke
1 paketti (170g) pekonia
öljyä
ripaus jauhettua paprikaa, ripaus mustapippuria

Huuhtele kukkakaali poista kanta ja pilko kukinnoiksi 
Kuori peruna ja pilko . Kiehauta kasvisliemi kattilassa.
Lisää kukkakaali, pilkottu sipuli ja perunat sekä curry.
Keitä kannen alla keskilämmöllä, kunnes ainekset ovat kypsiä.
 Soseuta ja lisää Koskenlaskija juusto ja mustapippuri. Anna kiehahtaa,
kunnes juusto on sulanut.

Pilko pekoni. Kuumenna pannu, lisää tilkka öljyä.
Paista pekoni rapeaksi ja ruskeaksi.
Mausta paprikalla ja mustapippurilla

Nauti



Ruusun kiulukat. 
Voisiko puhtaista kiulukoista keittää hilloa.
Saa laittaa ohjevinkki-linkkejä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.