Kukkakaali ja pekoni ovat yhteensopiva pari.
Valmistin keiton ja siitä tuli herkullista.
Kokeilkaa, helppoa ja hyvää.
Kukkakaali-pekonikeitto
n 500 g kukkakaalia pilkottuna kukinnoiksi
1 iso peruna
keskikokoinen sipuli pilkottuna
8 dl kasvislientä
1 tl jauhettua currya, rouhaisut mustapippuria
1 prk juoksevaa Koskenlaskijaa maustamaton
Pekoni lisuke
1 paketti (170g) pekonia
öljyä
ripaus jauhettua paprikaa, ripaus mustapippuria
Huuhtele kukkakaali poista kanta ja pilko kukinnoiksi
Kuori peruna ja pilko . Kiehauta kasvisliemi kattilassa.
Lisää kukkakaali, pilkottu sipuli ja perunat sekä curry.
Keitä kannen alla keskilämmöllä, kunnes ainekset ovat kypsiä.
Soseuta ja lisää Koskenlaskija juusto ja mustapippuri. Anna kiehahtaa,
kunnes juusto on sulanut.
Pilko pekoni. Kuumenna pannu, lisää tilkka öljyä.
Paista pekoni rapeaksi ja ruskeaksi.
Mausta paprikalla ja mustapippurilla
Nauti
Ruusun kiulukat.
Voisiko puhtaista kiulukoista keittää hilloa.
Saa laittaa ohjevinkki-linkkejä
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.