Paistettu lohifilee on parasta kalaruokaa. Se tuli taas tänään todistettua.
Lisukkeiksi suomalaista salaattia, tomaattia, perunoita, paahdettua sipulia
Kastike cremefraiche, mausteet suola, mustapippuri ja kesäsipulinvartta pienittynä.
Lohifileen paistaminen
Leikkaa lohifilee sopiviksi (katso kuva)
Pyyhi filee ja jätä nahka
Mausta fileen "lihapuoli" suola, mustapippuri
Kuumenna voi/kasvisöljyseos pannulla
Laita lohifileet pannulle nahkapuoli alaspäin
Paista kunnes nahka on ruskistunut.
Käännä filee ja vähennä lämpöä.
Kääntele filettä, jotta,fileen sivut kypsyvät.
Paistoaika noin 8-10 minuuttia riippuen fileen paksuudesta.
Kokoa annos.
Salaatti, tomaatti, perunat, lohifilee nahkoineen. Nahka poistetaan vasta syödessä.
Lisää annokselle kastike, paahdettua sipulia.
Fileen päälle suikaloitua kesäsipulinvartta
Pihlajanmarjat punertuvat.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.