Lämminsavulohi sopii erinomaisesti pastaan. Tämä pastaherkku valmistuu nopeasti.
Lämminsavulohipasta 3:lle
250 g /8 kiekkoa tagliatelle pastaa
1 kesäsipuli varsineen pilkottuna
1 rkl voi/kasvisöljyseosta
2 dl ruokakermaa 10%
1 1/2 rkl dijonsinappia
250 g lämminsavulohta pienittynä (nahka poistetaan)
mustapippurirouhetta, 2 rkl puristettua sitruunamehua
kesäsipulin vihreää vartta pilkottuna
pieniä sitruunalohkoja
Keitä pasta.
Kuullota sipulisilppu rasvassa pannulla. Lisää ruokakerma.
Mausta sinapilla. Lisää paloiteltu kala kastikkeeseen.
Purista mukaan sitruunamehu, rouhaise mustapippuria ja lisää ripaus suolaa
Valuta pasta ja lisää joukkoon kastike.
Lisää annoksille pilkottua kesäsipulinvartta.
Sitruunalohkojen mehun voi puristaa pastaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.