Tänään tyhjensin jääkaappia. Sieltä löytyivät sopivasti salaattiainekset.
Valmistin lämpimän salaatin.
Lämmin kasvis-perunasalaatti 2-3 annosta
5 keskikokoista perunaa kuorittuna ja kuutioituna
1/2 punainen paprika kuutioituna
1/2 keltainen paprika kuutioituna
kevätsipuli varsineen pilkottuna
puolikas kesäkurpitsaa kuutioituna
2 kpl 1,5 cm:n viipaletta ananaksesta kuorittuna ja kuutioituna
suolaa, mustapippuria, kylmäpuristettua rypsiöljyä
friseesalaattia pestynä ja revittynä
1 pallo 200/125g mozzarellaa kuutioituna
Keitä kuoritut ja kuutioidut perunat kypsiksi.
Huuhtele kaikki kasvikset ennen pilkkomista.
Kuullota pannulla kasvisrasva/voiseoksessa kuutioidut paprikat,
lisää sipulisilppu, kesäkurpitsakuutiot ja mausteet.
Kuullota kunnes kasvikset ovat al dente.
Lisää ananakset ja perunakuutiot. Lisää rypsiöljyä.
Pyörittele pannulla muutama minuutti.
Nostele revitty frisee salaattiastian laidoille.
Nosta pannusta seos salaattivadille.
Levitä lopuksi vadille kuutioitu mozzarella
Lämmin salaatti oli hyvä ateria.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.