Eilen valmistin Igorin kanaa. Ohje on Peggyn pieni punainen keittiö-blogin
Peggyn suunnittelema. Joitakin pieniä muutoksia tein, esimerkiksi
koko on sovitettu 500 g broilerifileiden mukaan.
Igorin kana
500 g broilerifileitä
ripaukset chilisuolaa
3/4 punaista ja 3/4 keltaista paprikaa kuutioiksi leikattuna
1 iso sipuli pilkottuna
3 valkosipulinkynttä pienittynä
40 g tomaattipyrettä
3/4 rkl sokeria ja 1 1/2 tl suolaa
1 dl kanalientä
250 g cremefraichea
3/4 maustekurkkua kuutioina
kourallinen persiljaa
Kuullota pannulla kasvis/voirasvassa paprikakuutiot, sipuli ja valkosipulit
Lisää tomaattipyree, sokeri ja suola.
Lisää lopuksi kanaliemi ja cremefraiche sekoittaen.
Paista kahtia leikatut broilerifileet kevyesti pannulla kasvisrasva/voiseoksessa.
Lisää fileille chilisuolaa
Nostele fileet uunivuokaan. Levitä päälle kastike.
Lisää kuutioidut kurkut ja hieman pilkottua persiljaa.
Kypsennä 175-asteessa n 30 minuuttia.
Keitä lisukkeeksi kanaliemessä riisi
Kokoa annokset, nosta riisille fileet kastikkeineen.
Lisää persiljaa.
Lisää salaattia ja kurkkua.
Igorin kana juuri uunista otettuna.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.