Savusiika on hyvää kesäruokaa. Valmistin kalalle lisukkeet ja
kastikkeen. Tämä ruoka on nopeaa ja helppoa, kuten kesällä pitääkin.
Savusiika
Poista nahka. Paloittele kala ja poista samalla ruodot.
Nosta tarjoiluvadille.
Salaatti
Revi friseesalaatti pieneksi. Lisää salaatille
kylmäpuristettua rypsiöljyä, ripaukset suolaa ja sokeria. Sekoita.
Leikkaa pala hunajamelonista, kuori ja paloittele pieneksi.
Leikkaa kurkusta puolikuuviipaleet.
Sekoita meloni ja kurkku salaattiin. Nosta tarjoiluvadille.
Viipaloi mukaan tomaattia.
Kastike
2 dl raejuustoa, 3/4 dl kermaa, 3 rkl kesäsipulinvartta pienittynä,
ripaus mustapippuria. Sekoita.
Perunalisuke
Pese perunat kuorineen ja halkaise.
Keitä kiehuvassa suolalla maustetussa vedessä kypsiksi.
Kuori perunat kypsinä.
Valmista on ja syömään.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.