Tänään valmistui maukas keitto. Keittoon tarvittiin raaka-aineita kovin niukalti,
kasvislientä, lehtikaalia ja porkkana sekä Ruoka Koskenlaskijaa ja hieman sokeria.
Lehtikaali-juustokeitto 2-3 annosta
5 dl kasvislientä kiehautettuna kuutiosta
1 isohko porkkana pestynä ja karkeaksi raastettuna
reilu 2 dl pilkottua lehtikaalta
1/2 rkl sokeria maukua pyöristämään
1 prk 250 g maustamaton Ruoka Koskenlaskija
Lisää kiehuvaan kasvisliemeen lehtikaali ja porkkanaraaste sekä sokeri.
Anna kiehua 8-10 minuuttia. Soseuta. Lisää Koskenlaskija.
Anna kiehua hiljakseen sekoittaen, kunnes juusto on täysin sulanut keittoon.
Tarkista maku, tämä keitto ei tarvitse mielestäni suolaa.
Lisää annoksille pienittyä persiljaa.
Keiton kanssa sopii ruisleipä
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.