lauantai 8. huhtikuuta 2017

Broilerisalaatti

 Pitkän flunssakauden jälkeen innostuin tänään kokkaamaan.
Tosin jotain olin pyöräytellyt puoliterveenäkin, mutta julkaisemiseen en innostunut.
Nyt sekoitin mieliruokaani eli ateriasalaatin. Maistuipa se taas kuin ennenkin.
Ostin valmiiksi grillatut broilerikoivet, joten pääsin helpommalla.

Broilerisalaatti
2 broilerinkoipea paloiteltuna ja luut ja nahka poistettuna
friseetä huuhdeltuna ja revittynä
sekasalaattia huuhdeltuna
1/2 varsisipuli pilkottuna
kastikeeksi  puristettua sitruunaa ja rypsiöljyä. ripaukset suolaa ja sokeria
Kunnon sekoitus ja sekoitus salaattiin
3 isoa herkkusientä pilkottuna ja kevyesti paisettuna,
lisää vielä hieman suolaa ja mustapippurirouhetta
pala kurkkua puolikasviipaleina ja kourallinen vihreitä viinirypäleitä
pieniksi pilkottua pakastejuureksia sekä herneitä ohjeen mukaisesti kypsennettynä
Sekoita kevyesti salaattia.
Lisää pinnalle paloiteltua  broilerikoipea ja muutama kirsikkatomaatti 

Nauti salaatti ruisleivän ja kivennäisveden kanssa.
Viinasnapsin asemasta nautittiin vermuttisnapsit

Hyvältä maistui.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.