torstai 20. huhtikuuta 2017

Kuorrutetut broilerifileet riisi-kasvispedillä

 Tänään ruoka valmistui uunissa. Riisi, kasvikset ja broilerifileet kypsyivät
samassa uunivadissa sopivasti itsekseen.
Tämä oli hyvää ruokaa, jota voin suositella arki- tai sunnuntairuuaksi.

Kuorrutetut broilerifileet riisikasvispedillä 
2 annosta
2 dl risottoriisiä
1 ps 250g kasviksia (pakaste)
5 dl kiehuvaa kanalientä
2 kpl jyväbroilerin fileitä
Kaada riisit uunivuokaan. Lisää päälle kasvikset.
Kaada päälle n 4dl kanalientä.
Nosta päälle broilerifileet. Ripota pinnalle suolaa ja currya.
Paista uunin 225-asteessa noin 25 minuuttia.

Vakmista kypsymisaikana kuorrute fileille.
1 paahdettu vuokaleipäviipale murennettuna
 1 iso valkosipulinkynsi raastettuna
1tl sinappia, 1 rkl öljyä, valkopippuria rouhittuna,
currya, suolaa, 1/2 dl kermaa
1/2 dl emmental juustoraastetta
Sekoita ainekset keskenään.
Nosta uunivuoka 25 minuutin jälkeen uunista.
 Lisää loput 1dl kanalientä uunivuokaan.
 Levitä kuorrute fileille.
Jatka paistamista n 10-15 minuuttia.

Tarjoa uuniruuankanssa salaattia.

Kaikki valmistui kerralla uunivadissa.


4 kommenttia:

  1. Kaunis ateria!
    Uunissa on niin helppo valmistaa, ei tarvitse hellan vieressä vahtia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään myös uuniruoista etenkin, kun ne kypsyvät kuin itsekseen
      Kiitos Hanne käynnistäsi.

      Poista
  2. Ai kun katevaa! Tuota pitaa kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla, oli todella hyvää ja vaivatonta.
      Kiitos Käynnistäsi.

      Poista

Kiitos kommentistasi.