keskiviikko 5. elokuuta 2009

Ohukaiset sillikaviaarille ja kirsikkahillolle

Samalla ohukaistaikinalla suolaista ja makeaa. Sehän on helppoa. En käyttänyt taikinassa kananmunaa, korvasin sen soijajauholla. Jauheen voi sekoittaa veteen, saat munamaidon ja myös maidottoman lopputuloksen. Käytin rasvatonta maitoa tässä ohukaistaikinassa.

Ohukaiset ilman kananmunaa

5 dl rasvatonta maitoa
3 rkl soijajauhoa
2 dl vehnäjauhoja
1/2 tl suolaa
tilkka kermaa, koska en käyttänyt rasvaa paistamisessa

Sekoita taikina. Paista ilman rasvaa.








Sillikaviaari
suolainen täyte

70 g matjessilliä purkissa
1 prk ruokajogurttia
1/2 punasipuli
ruohosipulia
ripaus sokeria
Pilko matjessilli pieneksi hakkelukseksi. Silppua punasipuli ja pilko ruohosipuli. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Nauti ohukaisten päällä suolaisena.






Jälkiruokana ohukaiset syötiin kirsikkahillon kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.