tiistai 18. elokuuta 2009

Appelsiini-jogurttijuoma

Mausteisen keiton jälkeen sopii nauttia huurteisen raikasta juomaa. Appelsiini-jogurttijuoma on jälkiruokana sopivan kevyt. Raikasta myös helteisinä kesäpäivinä. Tänään tosin satoi melkein koko päivän, joten aurinkoinen juoma oli paikallaan.

Appelsiini-jogurttijuoma 2 annosta

2 appelsiinia
2 dl bulgarian maustamatonta jogurttia
1/2 dl rasvatonta maitoa
2 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria

Kuori ja leikkaa appelsiinit pieniksi paloiksi. Laita kulhoon ja pakastimeen 30 minuutiksi.
Jauha tehosekoittajalla appelsiinipalat ja sekoita joukkoon jogurtti, maito ja sokerit. Sekoita vaahtoavaksi juomaksi. Kaada laseihin ja nauti.

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi.