perjantai 10. maaliskuuta 2017

Uuninauriit, savunieriää ja salaattia

Savustettu nieriä on yksi parhaista kalaruuista.
Tänään nautimme savunieriästä uuninauriiden ja salaatin kera.

Savustettu nieriä 
Valmis savustettu nieriä oli helppo asettaa suoraan tarjolle,
vain nahka ja pää poistetaan.
Kastike
Ranskankermaa ja natureljogurttia 
ripaus suolaa, mustapippuria muutama rouhaisu, savupaprikaa
pilkottua kevätsipulia

Uuninauriit 
5 kpl pieniä keltaisia nauriita
Kuori nauriit. Leikkaa kolmeen osaan.
Levitä vuokaan karkeaa merisuolaa.
Sivele rypsiöljyllä naurisviipaleet ja nosta suolapedille vuokaan.
Rouhaise päälle ripaukset mustapippuria.
Paista uunin 180-asteessa noin reilu tunti. Kokeile kypsyys.  
Kastike sopii myös naurisviipaleillekin.
 
Friseesalaattiin sekoitin salaattisekoitusta ja kurkkua.
Kastikkeeksi vinaigrette. 

2 kommenttia:

  1. Kiitos taas kerran reseptistä - sekä kala että nauriit sopivat hyvin ekopaastoilijan ruokavalioon.
    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Samoin sinulle mukavaa viikonloppua.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.