torstai 23. maaliskuuta 2017

Kanasalaatti

 Tänään valmistin lounaaksi ateriasalaatin, johon lisäsin Vuolu-kanafilettä.
Kanafile on Atrialla kypsytetty ja vuoltu sopiviksi paloiksi
Lämmitin kanapalat pannulla ennen salaattiin lisäämistä.

Kanasalaatti 
salaattina pilkottua cosmopolitan- ja jääsalaattia
ripaukset sokeria, suolaa, mustapippuria 
1 -2 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä
kuutioitua kurkkua ja pilkottua kirsikkatomaattia
1 rs idätettyjä mungpapuja
1 rs vuolu kanafilettä lämmitettynä
1 päärynä kuorittuna ja suikaloituna
persiljasilppua

Kastike 
1 prk ranskankermaa notkistettuna rasvattomalla maidolla
mustapippurirouhetta, suolaa, 1 valkosipulinkynsi raastettuna
Sekoita. Kastike levitetään annoksille.


Salaatti maistui ateriana taas pitkästä aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.