Tänään valmistin ruusukaalirisottoa.
Risotto on yksi herkuistani ja ruusukaali oli nyt ensimmäistä kertaa risotossa mukana.
8 dl kiehuvaa kasvislientä
1 sipuli pilkottuna ja 2 valkosipulinkynttä pienittynä
3 rkl voi/kasvisrasvaa
2 1/2 dl pitkäjyvärisottoriisiä
ripaus suolaa
n 150 g puolitettuja ruusukaalia höyrytettynä
1 1/2 dl voimakasta emmentaljuustoraastetta
Kiehauta kasvisliemi.
Kuullota pienityt sipuli ja valkosipuli voi/kasvisrasvassa.
Lisää riisi pannulle ja kuullota, kunnes riisi on imenyt rasvan.
Lisää kasvislientä vähitellen desi kerrallaan n 15-20 minuutin ajan.
Lisää höyrytetyt ja puolitetut ruusukaalit kevyesti sekoittaen.
Lisää hieman suolaa ja voimakasta emmentaljuustoraastetta
Risotto ruusukaalilla oli hyvää.
Pidän ruusukaalista, kokeilen tätä. Kiitos ohjeesta.
VastaaPoistaKiitos käynnistä. Mukava kun kokeilet
VastaaPoista