Tänään valmistin kirjolohifileet uudella mausteisella tavalla.
Lopputulos yllätti positiivisesti, lohen mieto maku ei kärsinyt mausteista vaan päinvastoin.
Lopputulos oli erinomainen.
Mausteinen uunilohifile
600 g kirjolohifile
2 rkl rypsiöljyä
cajunmauste, unikonsiemeniä, tilliä
2 rkl soijakastiketta ja 1 tl fariinisokeria
1/2 nippua kevätsipulia pilkottuna
reilu 1 rkl tuoretta korianteria pienittynä
Leikkaa filee neljään osaan. Nosta fileet uunivuokaan.
Sekoita öljy ja mausteet ja levitä fileille.
Sekoita hienonnetut kesäsipulit ja korianteri soijasokeriseokseen.
Ripottele fileille.
Kypsennä 225-asteessa n 20 minuuttia.
Jasmiiniriisi
Kypsennä riisi kasvisliemessä n 12 minuuttia
Jäävuorisalaatti
lisää salaattiin tilkka oliiviöljyä ja ripaus sokeria
sekä kurkkukuutioita
Kannattaa kokeilla
Näinkin tän sun kuvan instassa.Hyvälle näyttää ruoka.Salaattiin en ole sokeria kokeillut.Sillä on jokin makutarkoitus?
VastaaPoistaRipaus sokeria pyöristää oliiviöljy/sitruuna-kastikkeen maun salaatissa.
VastaaPoistaKiitos, että kävit