lauantai 4. helmikuuta 2017

Broileripekonipasta

Broileripekoni taipui hyvin pastan joukkoon. Eipä juuri eroa possunpekonista.
Jyväbroiler Broileripekoni 120 g on lihaisa,
 mutta silti kevyempi vaihtoehto perinteiselle pekonille. Rasvaa siinä on vain 11 %.
 Broileripekoni valmistetaan suomalaisesta käsinleikatusta broilerin reisipaistista.
 Se on ruokaisa lisä ruuanlaittoon ja antaa hyvää makua
 paistuen grillissä tai pannulla mehevän rapeaksi.

 Broileripekonipasta  2 annosta

Keitä n 4 dl pastaa suolalla maustetussa vedessä
120 g jyväbroileripekonia suikaleina
1/2 punasipulia suikaleina
Ruskista pekonisuikaleet ja mausta suola, mustapippuri, savupaprika, kurkuma
Kuullota punasipulisuikaleet ja ripauta mukaan suolaa.
Valuta pasta. Lisää pastaan ruokakerma/pastankeitinvettä, pekoni ja punasipuli
Sekoita. Annostele ja lisää pastalle juustoraastetta ja persiljasilppua
Jälkiruuaksi sopii mehukas appelsiini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.