Broileripekoni taipui hyvin pastan joukkoon. Eipä juuri eroa possunpekonista.
Jyväbroiler Broileripekoni 120 g on lihaisa,
mutta silti kevyempi
vaihtoehto perinteiselle pekonille. Rasvaa siinä on vain 11 %.
Broileripekoni valmistetaan suomalaisesta käsinleikatusta broilerin
reisipaistista.
Se on ruokaisa lisä ruuanlaittoon ja antaa hyvää makua
paistuen grillissä tai pannulla mehevän rapeaksi.
Broileripekonipasta 2 annosta
Keitä n 4 dl pastaa suolalla maustetussa vedessä
120 g jyväbroileripekonia suikaleina
1/2 punasipulia suikaleina
Ruskista pekonisuikaleet ja mausta suola, mustapippuri, savupaprika, kurkuma
Kuullota punasipulisuikaleet ja ripauta mukaan suolaa.
Valuta pasta. Lisää pastaan ruokakerma/pastankeitinvettä, pekoni ja punasipuli
Sekoita. Annostele ja lisää pastalle juustoraastetta ja persiljasilppua
Jälkiruuaksi sopii mehukas appelsiini
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.