torstai 12. tammikuuta 2017

Savulohisalaatti

 Eilen valmistin ateriaksi savulohisalaatin. 
Salaattia varten ostin savustettua lohta, osa salaattiaineksista oli valmiina
kaapissa ja tuoreet salaatin ja melonin ostin.
Olen maininnut aikoinaan, että salaatit ovat lempiruokiani ja kuuluvat
ruokapöytään eri muodoissaan päivittäin. Tämä salaatti oli tuhti ateriasalaatti.  

Savulohisalaatti

pehmeää friseesalaattia revittynä, ripaus suolaa
hyvää oliiviöljyä 2 rkl sekoitetaan salaattiin
kurkkua pala puolikasviipaleina
melonia kuorittuna kuutioituna
kypsiä herneitä, maissia, porkkanakuutioita
savulohta pienittynä salaatin keskelle ja tilliä päälle
kourallinen puolukoita

Kastike
1 dl ranskankermaa
1/2 dl  rasvatonta maitoa
suolaa, ripaus ruokosokeria
cajunmaustetta, paprikaa jauheena, uninkonsiemeniä 
Sekoita
  
Salaatin lisukkeeksi sopi hyvin ciabatta-leipä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.