tiistai 3. tammikuuta 2017

Kasviskeitto fetajuustolla

 Kaapista löytyi sopivasti raaka-aineita kasviskeittoon.
Bataattia, valkokaalia, porkkanaa, päärynä,  näistä keitto syntyi,
kun lisäsin vielä jotain muutakin.

Kasviskeitto fetajuustolla

1/3 osa bataatista kuutioituna
150 g  keräkaalia suikaleina
2 porkkanaa lantteina
8 dl kasvislientä
1 päärynä kuorittuna ja kuutioituna 
1 valkosipulinkynsi pienittynä
ripaus suolaa ja mustapippuria rouheena
keittolautasille
murskattua fetajuustoa ja pienittyä kesäsipulia

Kuori ja pilko kasvikset. Keitä kasvisliemessä melkein kypsiksi.
Lisää mukaan pilkottu päärynä ja pienitty valkosipulinkynsi
Lisää suola ja mustapippuri
Anna kiehua n 5 minuuttia. Soseuta tasaiseksi.

 Nosta annoksille murustettua fetajuustoa ja kesäsipulia.

 Maistui hyvältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.