sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Sieni-lihapasta

Tänään hyödynsin perjantain lihapadan rippeet pastaan.
Lisäsin mukaan vielä herkkusieniä. Vaikka ulkonäkö ei ole paras mahdollinen,
pasta oli maukasta arkiruokaa tänään sunnuntaina. Olen kai hieman pihi,
kun hyödynnän kaiken jääneen enkä heitä roskiin. 

5 kerää tagliatellepastaa,
n 150 g kypsää naudanlihaa paloina ja  1 dl lihalientä
1 rs herkkusieniä paloiteltuna
kasvisrasva/öljyä, mustapippurirouhetta, suolaa
pilkottua tuoretta persiljaa
juustoraastetta , tomaattilohkoja

Puhdista ja pilko sienet. Paista kasvisrasva/öljyseoksessa.
Mausta mustapippurilla ja ripauksella suolaa.
Lämmitä pannulla lihapalat liemineen.  
Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä n 5 minuuttia. Valuta ja lisää tilkka öljyä.
Sekoita pastaan lihat liemineen sekä pilkottu persilja
Annostele ja lisää pinnalle sienet, juustoraastetta ja luumutomaattilohkoja.

Syksyn väriloistoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.