tiistai 4. lokakuuta 2016

Kasvispizza

 Tänään syötiin kasvispizzaa. Ostin valmiit  pizzapohja-ainekset, joihin lisäsin vain vettä ja öljyä.
Pohjasta tuli ihan hyvä. Ajattelin, että täytteet ratkaisevat ja pohjataikina-ainekset voin 
vallan hyvin ostaa valmiina. Pizzaahan en kovin usein valmista.

Pohja
Kaada valmis pizzajauhoseos kulhoon. Lisää 2 dl kädenlämpöistä vettä ja 3 rkl öljyä.
Sekoita hyvin, käytin haarukkaa sekoittamiseen. Anna taikinan levätä peitettynä 5 min.
Vaivaa taikinasta kuplat pois.Kostuta uunipelti vedellä ja levitä pellille leivinpaperi.
Kauli taikina pellille.
Täyte
Levitä pohjalle  1 prk (400g) Mutti tomaattimurskaa. Ripauta päälle hieman sokeria.
Seuraavaksi levitetään pizzalle
1 sipuli renkaina, 1/2 kesäkurpitsa puolikasviipaleina, muutama rouhaisu mustapippuria
n 100 g  parsakaalia kukintoina,  1 iso porkkana raasteena, ripaus suolaa,
200g murennettua sinihomejuustoa
Paista pizza 225-asteessa alatasolla  noin 15 minuuttia
päälle lopuksi pilkottua persiljaa 
 
  Pizza valmiina syötäväksi.

Oli hyvä pizza. Kasvikset voit valita oman mielesi mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.