tiistai 25. lokakuuta 2016

Kaali-kasvislaatikko

 Tänään tein kasvisruokaa kaali-kasvislaatikkoa.
Todella mehukasta ja hyvää.

n 500 g valkokaalia 
3 dl kypsää durumpastaa
2 porkkanaa, 1 nauris, 1 sipuli
öljyä, cyrrua, mustapippuria, suolaa
aurinkokuivattuja tomaatteja, tuoretta tomaattia
1 tlk / 400g kookosmaitoa, 1 dl kasvislientä
pinnalle persiljaa

Pilko kaali ja muut kasvikset. Kypsennä pasta.
Kuullota kasvikset ja mausteet öljyssä kasarissa. Siirrä kasvikset
uunivuokaan valutetun pastan joukkoon. Kuullota  kaalisilppu ja
siirrä vuokaan, sekoita. Pilko 1 1/2 dl aurinkokuivattuja tomaatteja ja lisää ne vuokaan
Pilko iso tomaatti ja levitä vuokaan.
Rouhaise päälle mustapippuria.
Kaada vuokaan kookosmaito ja desi kuumaa kasvislientä.
Kypsennä uunin keskitasolla 200-asteessa noin 45 minuuttia, kunnes kasvikset on pehmeitä.
Levitä pinnalle persiljasilppua.

Hyvältä maistui

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.