Nyt on parsan aika, siitä pitää nauttia. Valmistin päivällisen parsasta lähes perinteiseen tapaan. Ei kuitenkaan majoneesipohjaisella kastikkeella, vaan jogurttia käyttäen. Ensin harkitsin parsapiirakkaa, mutta se olisi ollut juuri nyt aivan liian raskas rasvamäärän takia.
Parsaa jogurttikastikkeella
Vihreistä parsoista poistin kovan kantaosuuden ja kuorin parsat. Haudutin 5-6 minuuttia vedessä, jonne ripautin suolaa, sokeria ja puristin sitruunamehua.
Kastikkeeksi sekoitin turkkilaiseen luomujogurttiin (maustamaton) hunajaa, dijonsinappia, mustapippuria, suolaa ja sokeria. Sopiva koostumus selviää maistamalla.
Lisukkeiksi kuullotin punasipulisilppua ja keitetyt kananmunat murustin hakkelukseksi.
Jälkiruokana iloisen oranssit Ingmannin appelsiinijäätelöt, joista nautittiin nyt ensimmäistä kertaa. Pidin kermajäätelön ja appelsiinin makuyhdistelmästä. Näitä ostan jatkossakin.
torstai 15. huhtikuuta 2010
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.