torstai 15. huhtikuuta 2010

Parsaa

Nyt on parsan aika, siitä pitää nauttia. Valmistin päivällisen  parsasta lähes perinteiseen tapaan. Ei kuitenkaan majoneesipohjaisella kastikkeella, vaan jogurttia käyttäen. Ensin harkitsin parsapiirakkaa, mutta se olisi ollut juuri nyt aivan liian raskas rasvamäärän takia.

Parsaa jogurttikastikkeella


Vihreistä parsoista poistin kovan kantaosuuden ja kuorin parsat. Haudutin 5-6 minuuttia  vedessä, jonne ripautin suolaa, sokeria ja puristin sitruunamehua.
Kastikkeeksi sekoitin turkkilaiseen luomujogurttiin (maustamaton) hunajaa, dijonsinappia, mustapippuria, suolaa ja sokeria. Sopiva koostumus selviää maistamalla.
Lisukkeiksi kuullotin punasipulisilppua ja keitetyt kananmunat murustin hakkelukseksi.

 Jälkiruokana  iloisen oranssit Ingmannin appelsiinijäätelöt, joista nautittiin nyt ensimmäistä kertaa. Pidin  kermajäätelön ja appelsiinin makuyhdistelmästä. Näitä ostan jatkossakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.