maanantai 18. kesäkuuta 2012

Täytetyt paprikat

Mehukkaat täytetyt paprikat salaatin kera olivat tänään vuorossa. Ohje on Karppaus-sivuilta.


Täytetyt paprikat

2 isoa paprikaa (ap ohje 3 paprikaa)
450 g naudanjauhelihaa
200 g tuorejuustoa (ap-ohje tomaatti-chilkijuustoa)
aurinkokuivattua tomaattia öljyssä silputtuna
chilijauhetta
1 1/2  dl juustoraastetta
sipuli isohko silputtuna
2 valkosipulinkynttä silputtuna
maustepippuria, chilijauhetta, ruususuolaa
Huuhtele paprikat ja leikkaa  kantaosa pois. Poista siemenet.
Kuullota sipulisilput oliiviöljyssä.
Lisää jauheliha ja mausta pippurilla, chilillä ja suolalla.
Sekoita tuorejuuston sekaan silputtu aurinkokuivattu tomaatti ja chilijauhe. Sekoita tuorejuusto kypsän jauhelihaseoksen joukkoon..
Täytä paprikat seoksella ja ripottele päälle juustoraastetta. Kypsennä paprikoita 200-asteessa 20-30 minuuttia.
Kuten arvasitte, minulle jäi täytettä reippaasti yli. Kääräisin lopun täytteen jäävuorisalaatin isoon lehteen ja kypsytin  nämä kääröt samassa uunivuossa. Ne syödään huomenna.
Tässä on aterian salaatti, jäävuorisalaattisuikaletta, friseesalaattia. kuivattua luumua, ruohosipulia,  avomaankurkkua ja vinaigrettekastiketta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.