perjantai 14. lokakuuta 2011

Kinkkupasta

Kun haluaa nopeasti hyvää ruokaa, pelastus on pasta. Se on juuri sitä hyvää ja helppoa. Tänään nautimme siitä. Ja kaiken kukkuraksi oli pakko avata punaviinipullo. Tuli melkein  tunne kuin olisin ollut Italiassa.

Kinkkupasta
Kiehautin fusillipastan ja tein kastikkeen. Sipuli ja pari valkosipulinkynttä hienonnettuna kuullotetaan rypsiöljyssä. Lisätään mukaan kuutioitua kinkkua. Annetaan ruskistua hetki. Kaadetaan mukaan kermatilkka. Mausteeksi mustapippuria ja suolaa. Valutetaan pasta ja mukaan sekoitetaan kastike.
Sitten nautitaan punaviinillä tai ilman.

3 kommenttia:

  1. No pakostihhan tuossa tulee italiafiilis..lukijallekkin. Herrkullista!

    VastaaPoista
  2. Suu ihan napsaa kun taas katselee näitä luomuksiasi.

    VastaaPoista
  3. Anna,
    Tupu,

    Kiitos, kun kävitte.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.