
4 kananmunaa
1/2 dl vettä
2 rkl vehnäjauhoja
ripaus mustapippuria
ripaus Gourmet-suolaa
2 tl öljyä
Täyte
1 pieni sipuli
1 valkosipulin kynsi
1 pieni purkki säilykesieniä tai 200 g tuoreita, pilkottuna
100 g/puolikas prk aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä, pilkottuna
100 g/puolikas prk artisokansydämiä yrttimarinadissa, pilkottuna
8 kpl vuohenjuuston pikkukiekkoja tai vajaa 1 dl juustoraastetta
lehtipersiljaa
Riko munat kulhoon ja sekoita rakenne rikki. Sekoita joukkoon vesi, jauhot ja mausteet. Voitele uunivuoka (20x30) öljyllä.
Kaada munaseos vuokaan ja kypsennä munakasta uunissa, 200-astetta, n 10 minuuttia.
Valmista täyte. Silppua sipuli ja valkosipulin kynsi pieneksi. Paista muutama minuutti pannulla, lisää sienet, aurinkokuivatut tomaatit ja artisokansydämet, jatka paistamista 5 minuuttia.
Kun munakas on kiinteytynyt ja lähes kypsä, levitä sen pinnalle täyteseos ja vuohenjuustopuolikkaat tai juustoraaste. Laita uuniin vielä viideksi minuutiksi. Ripottele tarjolle vietäessä päälle lehtipersiljaa.
Kiva että teit toisenkin blogin :)
VastaaPoistaTuota uunimunakasta aion kokeilla, oli varmasti herkullista, nam.