4 kpl eli paketti broilerin ohutfileitä maustamattomina1 dl konjakkia
1 rkl vehnäjauhoja
1,5 dl puristettua appelsiinimehua
8 cm:n pätkä kesäkurpitsaa tikuiksi leikattuna
1/4 osa punaista paprikaa suikaleina
1 iso appelsiini lohkopaloina ja kuori ohuina suikaleina
1 dl tuorejuustoa, käytin Creme Bonjourin ruohosipuli-juustoa
suolaa ja mustapippuria
lehtipersiljaa, minttua
Kuumenna voi ja rypsiöljy pannulla. Lisää broilerifileet ja ruskista ne molemmin puolin muutama minuutti. Lisää konjakki ja anna kypsyä muutama minuutti. Ripottele joukkoon jauhot sekoittaen, saa kypsyä pari minuuttia. Vähennä lämpöä ja lisää appelsiinimehu, kesäkurpitsa ja paprika. Mausta suolalla ja pippurilla. Hauduta 5 minuuttia. Lisää appelsiinilohkot, -kuorisuikaleet ja tuorejuusto. Kypsennä muutama minuutti.
Keitä riisi kypsäksi. Annostele riisi, nosta pihvi päälle ja lusikoi päälle kastiketta. Koristele lehtipersiljalla ja tuoreella mintulla.
Odottelualkuruokana syötiin mansikka-vuohenjuustosalaattia, jossa oli lehtisalaattia, kesäkurpitsaa, mansikoita, vuohenjuustoa, ripaus oliiviöljyä ja mustapippuria sekä vuohenjuustolle lorautettuna balsamicosiirappia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.