400 g silakkafileitä1 dl maitorahkaa
1 rkl vettä
2 tl piparjuuritahnaa putkilosta
2 rkl ruohosipulia silputtuna, se oli omasta kukkapenkistä
vajaa 1 tl ruususuolaa
korppujauhoja
Sekoita maitorahkaan vesi, piparjuuri, ruohosipuli ja suola. Sipaise matalareunainen uunivuoka rypsiöljyllä. Laita silakkafileet nahkapuoli alaspäin vuokaan, lusikoi päälle täyte, nosta loput fileet päälle nahkapuoli ylöspäin. Paina yhteen. Pirskota fileille rypsiöljyä ja ripottele pinnalle korppujauhoja. Kypsennä silakkapihvejä 250-asteessa uunin keskiosassa noin 15 minuuttia.Nauti pihveistä keitettyjen perunoiden ja porkkanatankojen kanssa, lisänä oli vielä vihreää salaattia. Porkkanoiden maku sopii hyvin silakkapihveille eikä paljon parempaa kumppania uusille perunoille voisi olla. Tässä ruuassa ei ole pelkoa kaloreista.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.