Broilerin perhosfileet valmistuivat näppärästi uunissa.
Perhosfileet oli avattu, ripotin mausteet sisään ja suljin fileet.
Lopuksi päälle samoin mausteita ja voi/kasvisrasvaa ja uuniin.
Lisukkeiksi sopivat porkkanat uunissa, riisi ja hunajamelonisalaatti.
Broilerin perhosfileet uunissa 2:lle
2 kpl avattua perhosfilettä (jyväbroileria)
1 klementiinin kuoriraaste ja mehu (sitruunakin käy)
suolaa, mustapippuria, broilerimaustetta
3 rkl voi/kasvisrasvaseosta Becel
Ripota avoimille fileille hyvin pestyn klementiinin raaste ja mehu,
ripottele fileille suolaa, mustapippuria ja broilerimaustetta.
Sulje fileet. ripota päälle broilerimaustetta ja voitele fileet voi/kasvisrasvalla.
Nosta uunivuokaan. Kypsennä uunin 225-asteessa n 20 minuuttia.
Vuokaan valunut voi/kasvisrasva käy kastikkeeksi.
Kypsennä uunissa paloitellut porkkanat
lisää mustapippuria ja rypsiöljyä
Kypsennä lisukkeeksi arborioriisi.
Sekoita salaatti
Pehmeää friseesalaattia, klementtiinimehu/oliiviöljykastike,
klementiini paloina ja hunajamelonia
ripaus mustapippuria
Hedelmäinen salaatti sopi hyvin broileriruualle
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.