Nieriä on minulle kaloista parhain. Tänään valmistin siitä ruokaa.
Mielestäni paras tapa on paistaa nieriäfilee pannulla..
Kastike syntyi tällä kertaa ranskankermasta sopivasti maustaen.
Lisukkeet salaatti, pavut ja perunalohkot.
Nieriäfileet pannulla paistaen
Leikkaa fileet sopiviksi
Mausta, purista fileille sitruunamehua
ripota suolaa, mustapippuria rouheena
Paista fileet nahkapuoli alaspäin voi/kasvisrasvassa,
käännä ja paista toinen puoli. Paistoaika noin 3-4 minuuttia per puoli.
Kastike
1 prk cremefraichea, puristettua siteruunamehua, ripaus sokeria,
suolaa, mustapippuria ja kurkkusalaattia
Sekoita
Lisukkeet, pieniksi lohkotut perunat, keitettyt pavut,
salaatti
Voi nam, kuinka herkullista ♥
VastaaPoistaKiitos, oli kyllä herkullista.
PoistaKiitos jälleen kerran - vaikka nieriää ei nyt saatavilla ole, niin lohi odottaa jääkaapissa ja sen kylkiäisiksi löytyi nyt huomiselle kastikekin!
VastaaPoistaKiitos, lohi sopii myös. Kotimaista nieriää oli täällä K-kaupassa ja se on herkkuani.
PoistaPitkästä aikaa sain nauttia tästä herkusta