sunnuntai 24. syyskuuta 2017

Kirjolohta riisillä


Suomalaista kirjolohta riisillä

Keitä arborioriisi kasvisliemessä n 15 minuuttia
4 1/2 dl kasvislientä ja 2 dl arborioriisiä

Leikkaa kirjolohifilee annospaloiksi. Jätä nahka.
Mausta suolaa, currya ja mustapippuria
Paista kasvisöljy/voiseoksessa, ensin nahkapuoli alaspäin ja käännä.
Nahka poistetaan aterioidessa.

Sekoita creme fraiche-kastike. Mausta mustapippuria, sitruunamehua,
hienonnettua persiljaa.

Sekoita salaatti
cosmopolitansalaattia suikaloituna, sitruuna-oliiviöljyvinaigrette,
puolitettuja viinirypäleitä, viipaloitua kurkkua, suikaloitua suippopaprikaa
Salaattiainekset huuhdotaan huolellisesti ennen valmistamista.


Metsässä syyskuun 28. päivänä 2010
Olin etsimässä suppilovahveroita.
    
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.