Suomalaista kirjolohta riisillä
Keitä arborioriisi kasvisliemessä n 15 minuuttia
4 1/2 dl kasvislientä ja 2 dl arborioriisiä
Leikkaa kirjolohifilee annospaloiksi. Jätä nahka.
Mausta suolaa, currya ja mustapippuria
Paista kasvisöljy/voiseoksessa, ensin nahkapuoli alaspäin ja käännä.
Nahka poistetaan aterioidessa.
Sekoita creme fraiche-kastike. Mausta mustapippuria, sitruunamehua,
hienonnettua persiljaa.
Sekoita salaatti.
cosmopolitansalaattia suikaloituna, sitruuna-oliiviöljyvinaigrette,
puolitettuja viinirypäleitä, viipaloitua kurkkua, suikaloitua suippopaprikaa
Salaattiainekset huuhdotaan huolellisesti ennen valmistamista.
Metsässä syyskuun 28. päivänä 2010
Olin etsimässä suppilovahveroita.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.