Ohuet broilerifileet kypsyivät muutamassa minuutissa pannulla.
Niistä tuli mehevän maistuvat. Kypsensin lisukkeeksi riisiä.
Kuullotin sipulin, ja se sopi hyvin sekä broilerille että riisille.
Kastike oli nopea ja helppo crefraichea sopivasti maustettuna.
Paljon vihreää rucolaa ja salaattia öljy/sitruunakastikkeella maustettuna
Broilerin ohutfileet
400 g fileitä
Mausta fileet
1 tl mustapippuria, 3 tl broilerimaustetta ja ripaus suolaa
purista sitruunasta n 2 rkl mehua fileille
raasta sitruunan kuorta n 2 tl
Paista molemmin puolin fileet voi/öljyseoksessa muutama minuutti
Keitä riisi kasvisliemessä
Kuullota suikaloitu sipuli, lisää ripaus suolaa.
Mausta cremefraiche kastike, mustapippuria, puristettua sitruunamehua
Valmista salaatti
rucolaa ja friseesalaattia
Sekoita kastike kylmäpuristettua oliiviöljyä, mustapippuria, sitruunamehua.
Sekoita kastike ja lisää salaattiin.
Yksinkertaista, mutta hyvää ruokaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.