lauantai 13. toukokuuta 2017

Nopea pekonipasta

Tänään valmistin nopeaa ja helppoa eli pekonipastaa.
Tämä pasta pelastaa päivän, ruuanlaittoon ei tarvitse tuhlata kuin puolisen tuntia.

Pekonipasta  
1 pkt/170g pekonia, suolaa
1 sipuli hienonnettuna, kasvisrasvaa  
250 g tagliatellea, vettä, suolaa
1/2 dl kermaa
n 125 g pakasteherneitä
hienonnettua basilikaa 
Kiehauta vesi ja lisää reippaasti suolaa.
Lisää tagliatelle ja keitä kypsäksi n 8 minuuttia.
Valuta vesi pois, mutta jätä kattilan pohjalle n desin verran keitinvettä. 
Pilko pekoni ja ruskista se kuivalla kuumalla pannulla, lisää suola.
Sekoita pekoni pastan joukkoon.
Kuullota hienonnettu  sipuli kasvistasvassa. Sekoita pastan joukkoon.
Lisää pastan joukkoon herneet ja anna niiden kypsyä/sulaa n 5 min.
Lisää lopuksi kermatilkka ja anna kiehahtaa.
Annostele, hienonna annoksille basilikaa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.