keskiviikko 10. toukokuuta 2017

Herkullinen Janssoninkiusaus

Hieman erilainen  Janssoninkiusaus valmistui tänään.
Lopputulos oli maultaan hyvä, ulkonäkö vuokaruuissa on vähän mössömäinen.
Sehän ei haittaa, maku ratkaisee.


n 500 g perunoita kuorittuna ja tikuiksi paloiteltuna
2 porkkanaa kuorittuna ja lantteina
Keitä juurekset suolalla maustetussa vedessä puolikypsiksi.
Voitele vuoka rypsiöljyllä.
Lado vuokaan puolet perunaviipaleista ja porkkanoista
Lisää päälle hienonnettua purjoa n 3/4 dl
Lisää puolet 125g//79 purkin anjovisfileistä
Lirauta hieman nestettä purkista mukaan.
Lisää 1 rkl kapriksia sekä mustapippurirouhetta
Lisää loput peruna/porkkanaviipaleista,
1/2 dl purjoa, loput anjovisfileet  ja hieman anjovisnestettä
rouhaise mukaan valkopippuria
Kaada vuokaan 2 dl kermaa ja 3/4 dl vettä
Lisää pinnalle juustoraastetta ja gluteenitonta korppujauhoa
Lopuksi vielä juustoraastetta
Paista uunin 200-asteessa noin 30-40 minuuttia
Tarjoa salaatin kera.
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.