perjantai 23. heinäkuuta 2010

Tomaattipasta

Tomaatti on kesällä parhaimmillaan, mehevä ja maukas. Pasta ja tomaatti ovat takuuvarma yhdistelmä. Kun mukaan lisätään sipulia, valkosipulia ja  sopivat mausteet  ei voi epäonnistua.

Tomaattipasta, 3 annosta

fusillipastaa, vettä, suolaa
1 kesäsipuli
1 keltasipuli
2 valkosipulinkynttä
rypsiöljyä
4 tomaattia
suolaa, mustapippuria, paprikajauhetta, oreganoa
1 dl ruokakermaa
pastajuustoraastetta (Valio)
Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä sopivan kypsäksi.
Silppua sipulit ja valkosipuli. Kuullota sipulit rypsiöljyssä pannulla. Poista tomaateista kannat ja leikkaa ne isohkoiksi kuutioiksi. Lisää tomaatit sipulien joukkoon, kuullota ja mausta. Kuullota vielä hetki. Lisää ruokakerma. Valuta pasta ja kaada pannulle kastikkeen joukkoon. Annostele ja ripota pinnalle pastajuustoraastetta.



2 kommenttia:

  1. Ai että ! Tiedätkö, taidan heti kipaista lähikaupasta muutaman tomaatin ja teen iltapalaksi tätä.

    VastaaPoista
  2. sooloilija,
    Tomaateista tulee parempaa kuin purkkimurskasta

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.