Kuninkaallinen punajuuripasta
pastaa, käytin fusilliafetajuustoa
punajuurta, määrän jokainen voi laskea pastan määrään sopivaksi
rosmariinia, kuivattua käytin
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
Pese punajuuret ja leikkaa niistä ohuita viipaleita. Levitä viipaleet leivinpaperille uuniritilän päälle. Mausta rosmariinilla, mustapippurilla ja suolalla. Pirskottele päälle oliiviöljyä. Paahda 200-asteessa 5-10 minuuttia.
Keitä pasta al denteksi. Kaada vesi, lisää joukkoon punajuurilastut ja fetajuusto. Sekoita kevyesti.
Valmista nautittavaksi.
Melkein unohtui, tarjosin pastan kera tomaattisalaattia. Viipaloidut luumutomaatit maustetaan, yrttisuolaa, rosmariinia ja mustapippuria, päälle hieman oliiviöljyä.
Oi miten kauniisti sanottu, kiitos!
VastaaPoistaOlen myös sinun blogisi ahkera lukija :)
Kiitos anna, että käyt täällä.
VastaaPoistaHei! Löysinpäs ihanan blogin!! Mitä herkullisia ohjeita ja kuvia!!! Tuli ihan nälkä, kun näitä luki ja katseli... Täytyy kyllä toteuttaa jo viikonlopun aikana!
VastaaPoistaIhanaa kun löysin Sinun blogisi!!!Aionkin toteuttaa ohjeitasi ruuanlaitossa. Miten kauniit kuvat, nekin jo saavat veden kielelle!!
VastaaPoistajantiina,
VastaaPoistakiitos käynnistä, tervetuloa uudelleen
marjamatilda,
VastaaPoistakiitos, tervetuloa uudelleen