lauantai 13. syyskuuta 2008

Pizzaa Oivalluksella

Pågenin Oivallus kuitupalat ovat pehmeitä, meheviä ja maukkaita. Kuin vaalea leipä. Mutta niissä on kuitua kuin tummassa. Kuidut tekevät hyvää Sinulle ja vatsallesi. Niinpä voit huoletta herkutella niillä vaikka joka päivä. Näin kerrotaan Pågenin leipäpaketissa. Kuulostaa terveelliseltä. Kilokaloreita on 100 grammassa 260, kolme palaa Oivallusta on 120 gr ja 310 kcal.
Leipäpaketin mukana tulleesta reseptilehtisestä valitsin pizzan. Sen pohjaksi palat ovat sopivankokoiset.

Pekonin ystävän oivalluspizza

16 Oivallus kuitupalaa
4 dl paseerattua tomaattia
2 dl juustoraastetta 10%, tosin minulla oli 15%:sta
1 pkt pekonia siivutettuna, käytin Amerikanpekonia
2 punasipulia siivuina
8 tomaattia siivuina
1 tl kuivattua yrttiä, käytin basilikaa
Lämmitä uuni 225-asteiseksi. Levitä kuitupalat pizzapohjaksi uunipellille ja levitä paseerattu tomaatti tasaisesti kuitupalojen päälle.
Levitä pizzapohjalle juustoraaste, sitten ohuet pekonisuikaleet, sipulirenkaat, tomaattikiekot ja yrttimauste. Ripauta vielä hieman mustapippuria päälle. Paista pizzaa 10 minuuttia.

Kaali-ananassalaatti

4 dl valkokaalia ohuina suikaleina, nuiji suikaleita hieman
pikku purkki ananasrenkaita paloina
loraus ananaslientä
Pizza maistui, pohja oli pehmeä ja paksu. Sopi pizzapohjaksi hyvin. Tämä on nopeatekoinen kiireisen pizza. Seuraavalla kerralla kuullotan hiukan sipulirenkaita ennen täytekäyttöä.

4 kommenttia:

  1. Kiitti vinkistä. Olen ostanut joskus Oivallusta ja tykännyt, se on riittoisa leipä.

    VastaaPoista
  2. Sopivat hyvin pizzapohjaksi

    VastaaPoista
  3. Oivallus pizza kuulostaa herkulliselta, pitää kokeilla seuraavalla Helsinki vierailulla.Ruokakuvasi ovat kauniita!

    VastaaPoista
  4. kiitos yaelian sanoistasi.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.