Nämä sopivasti maustetut broilerifileet kypsyivät uunissa meheviksi.
Lisukkeeksi valmistin myös uunissa ruusukaalit.
Lisäksi vielä arborioriisiä ja tomaattinen salaatti.
Broilerifileet uunissa
4 broilerifilettä - maustamattomat ohuet
2 rkl voikasvisrasvaa
1 sitruunan mehu
ripaus suolaa, muutama rouhaisu mustapippuria, 2 tl currya
Pyyhi fileet. Nosta ne uunivuokaan. Ripottele voinokareet fileille.
Purista fileille sitruunamehu ja mausta suola, pippuri, curry
Paista uunin 225-asteessa n 20 minuuttia. Anna levätä n 15 minuuttia ennen tarjoamista.
Keitä arborioriisi kasvisliemessä.
Paahdetut ruusukaalit
400 g ruusukaalia
3 rkl rypsiöljyä
suolaa ja mustapippuria
1 rkl siirappia
2 rkl kiehuvaa vettä
Huuhtele ruusukaalit. Poista huonot lehdet ja leikkaa kanta.
Puolita ruusukaalit. Laita uunivuokaan leikattu puoli ylöspäin.
Ripottele pinnalle rypsiöljy, Mausta suola ja pippuri.
Sekoita siirappiin kiehuvaa vettä. Liruttele ruusukaalille.
Nosta uuniin alatasolle ja paista n 10 minuuttia.
Salaatti
Sekoita salaatiksi friseetä, kurkkua, tomaattia, silputtua sipulia,
oliiviöljyä, sitruunamehua, ripaukset sokeria ja suolaa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.