Eilen valmistin lohifileet uudella tavalla.
Ruoka kypsyi uunissa nopeasti ja vaivattomasti.
Hyvä kompinaatio.
Ruoka kypsyi uunissa nopeasti ja vaivattomasti.
Hyvä kompinaatio.
Lohifileet uunissa 2 annosta
500 g lohifilettä
2 rkl rypsiöljyä
merisuolaa
2 tl paprikajauhetta
1 tl chilijauhetta
1 tl tilliä, 1 tl rakuunaa, 1 tl sokeria
Leikkaa lohifilee kahdeksi pihviksi. Jätä nahka.
Mausta suolalla. Sekoita mausteet öljyyn.
Sivele mausteseos lohen ns lihapintaan.
Anna maustua 30 minuuttia.
Kypsennä nahkapuoli alaspäin uunin 200-asteessa n 20 minuuttia.
Kokeile kypsyys.
Lisukkeeksi lohkoperunat. Sekoita rypsiöljyyn suolaa, paprikajauhe,
rouhaisu mustapippuria. Levitä perunoille. Nosta samaan uuniin lohen kera.
Salaatti rucolaa, oliiviöljyä, sitruunamehua, mustapippuria.
Lisää mukaan pilkottua paprikaa.
Nostele lopuksi lautasille mustapippurilla ja paprikalla maustettua
creme fraichea
Nostele lopuksi lautasille mustapippurilla ja paprikalla maustettua
creme fraichea
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.