tiistai 24. toukokuuta 2011

Tomaatti-pekonisalaatti

Tomaatti ja vuohenjuusto ovat todella hyvä pari. Tein tänään ateriasalaatin, johon edellä mainittu yhdistelmä sopi hyvin. Jotta nälkä lähtee salaatilla, lisäsin mukaan rapeaksi paistettua pekonia. Vieläkin muistelen miten hyvä annos tuo salaatti oli, vaikka eihän tästä ateriasta ole kulunut kuin neljä tuntia. Ruukkuyrttitarhasta napsin mukaan  mausteisia yrttejä. Kastikkeita ei tähän salaattiin tarvittu, sen tehtävän täytti kuullotettu sipuli. 

Tomaatti-pekonisalaatti
Varhaiskaalta silputtuna, friseesalaattia revittynä, isoa pihvitomaattia viipaleina, purkkivuohenjuustoa tomaateille, rapeaksi ruskistettua pekonia,  kuullotettuja sipulirenkaita, tuoretta rucolaa, timjamia, mangoldia.
Suolaa ja mustapippuria.  Lisäkkeenä Sarpin saaristolimppua. Salaatti kasataan suoraan annoslautasille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.