torstai 21. tammikuuta 2010

Arjen ateriasalaatti

Arkena ateriasaalaatin kasaaminen kaappitarjonnan  mukaan suoraan lautaselle on hauskaa ja inspiroivaa.
Tänään nautin sekä salaatin kasaamisesta että sen syömisestä. Taas jälleen kerran totean, että salaatti riittää ateriaksi. Ateriaa täydensin vielä  parilla Linkosuon ruiskiekolla.


Tässä järjestyksessä syntyi tämä salaatti. Revi  lautaselle rapeaa salaattia ja rucolaa. Lisää punasipulisilppua.  Nostele mukaan aurinkokuivattua tomaattia pilkottuna, jonka öljyä voit ripauttaa kastikkeeksi. Lisää muutama tippa balsamicoa, ripaukset sokeria ja mustapippuria. Sekoita kevyesti.
Pilko Valion arkijuustoa kuutioina salaatin pinnalle. Lisää muutama kivetön oliivi mukaan. Lopuksi makua täydentämään mehevän makeita päärynätikkuja.
Salaatti on valmis, haarukka käteen ja syömään. Vesilasillinen melkein kruunaa lopputuloksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.