Vahingosta viisastuu. Risotto oli hyvää.
Kanttarellirisotto

1 iso sipuli
4 dl pitkäjyväistä riisiä
7 dl kasvislientä
suolaa, mustapippuria
1 dl ruokakermaa
öljyä
juustoraastetta
Puhdista ja pilko kanttarellit. Kypsennä niitä pannulla, kunnes niistä haihtuu neste. Jätä kanttarellit odottamaan.Silppua sipuli ja kuullota sitä öljytilkassa. Lisää riisit ja kuullota ne läpikuultaviksi.
Lisää erissä kiehuvaa kasvislientä, kun neste on imeytynyt lisää uusi erä. Mausta risotto ja lisää kanttarellit. Voit lisätä nokareen voita tässä vaiheessa. Lisää kerma ja sekoita. Lisää lopuksi juustoraaste. Valkoviini on klassinen risottoon alkuvaiheessa lisättävä neste, mutta nyt en käyttänyt sitä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.