Päätin myös käyttää avatun philadelphia-juuston broilereille. Sekin tuli hyödynnettyä pois jääkaapista. Mausteista ruokaa, kun päädyin lohkoperunoihin. Maustoin perunatkin aika reippaasti. Uunissa ne kypsyivät ja sinne siirsin jälkikypsymään myös broileripihvit.
Broileripihvit juustokuorrutteella

Lohkoperunat
Pese perunat hyvin (ei tarvitse kuoria), lohko samankokoisiksi. Laita uunivuokaan. Ripsottele päälle öljyä. Mausta mustapippurilla, paprikajauheella ja suolalla, sekoita. Kypsennä 200-asteessa noin 30 minuuttia.
Jälkiruokana tarjosin Pirkan Keksi-kinuskikeikausjäätelöä. Oli hyvää, suosittelen.
Onpa ihanan näköinen annos, nam! Jälkkärikin kuulostaa herkulliselta (ja helpolta valmistaa, heh); tuon jätskilaadun kanssa en olekaan vielä tehnyt tuttavuutta - täytyypä muistaa piipahtaa jäätelöaltaalla, kun seuraavan kerran tulee kauppaan asiaa... : )
VastaaPoistaJotenkin broileriruuat ovat niin kevyitä ja kuitenkin maistuvia. Niistä saa monella tapaa valmistettuina erilaisia.
VastaaPoista