keskiviikko 14. tammikuuta 2009

Ulkona lounaalla

Ensimmäistä kertaa kävimme Frank Benelillä lounastamassa. Italialaistyyppinen ravintolasali oli sisustettu, kuten Sokos-ketjuissa aina, persoonattoman tavanomaisesti. Puna-valkoruutuiset pöytäliinat muistuttivat italialaisuudesta. Ravintolasali oli hämärä ja tunkkainen. Pöydän sai valita. Kauhistuin ruskeita vesilaseja. Tuli tunne, että ne ovat jääneet edelliseltä ruokailijalta pesemättöminä pöytään. Kokeilin ja totta, muovia ne olivat. Onneksi viinilasit olivat lasia. Reipas tarjoilijatyttö selosti pyytämättä, mitä chilillä maustetut cannelonit ja kananrinta- annos sisältää. Otimme ruokajuomaksi vettä ja ilahduttavaa oli, että se kaadettiin viinilasiin. Ne kamalat muovilasit kiikutettiin pois pöydästä. Chili-cannelonit and chicken, italialaista kotiruokaa, oli tilauksemme. Lounaaseen kuului alkuruokana salaatit ja jälkiruuaksi kahvi.

Alkuruokasalaatit

Noutopöydästä valikoitiin salaatit. Tavanomaista jäävuorisalaattia, tomaatti- ja kurkkulohkoja, melonilohkoja, pastatonnikalasalaattia ja kasvissalaattia.
Pastatonnikalasalaatti oli erinomaista, tonnikalaa oli juuri niin vähän, että se jäi taustaksi, mutta antoi sopivan maun. Kasvissalaatissa oli uunissa höyrytettyä bataattia, papuja, paprikaa ja murusiksi kypsynyttä parsakaalia. Kasvissalaatti oli hyvää ja päätinkin, että toteutan sitä kotona.

Chili cannelonit and chicken

Pääruoka tuotiin pöytään. Cannelonit oli täytetty juustolla ja yrttimurusteella, päällä chilikastike. Broilerinrinta oli sopivan kypsä ja mehukas. Hyvä yhdistelmä. Annoksen päällä rucolaa ja mangoldia. Annos oli hyvä. Lounas maksoi 8,60 euroa. Aina ei rahalle saa vastinetta, ruoka on kehnoa, nyt saatiin koko rahan edestä.

Mietin, että Macin kerroshampurilainen maksaa 7 euroa. Se mitä siinä lautasella on, ei vastaa siitä maksettua hintaa.

2 kommenttia:

  1. Tuo taitaakin olla joku uusi Sokoksen ketjuravintola,kun en ole siitä aikaisemmin kuullut.

    VastaaPoista
  2. Juu se on juuri muutamia viikkoja sitten avattu.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.