sunnuntai 9. marraskuuta 2008

Nieriää uunissa

Lauantaina ennen pippuroitua omenajälkiruokaa syötiin uunissa paistettua nieriää. Tämä ranskalainen nieriä oli valmiiksi fileoitua, joten piti vain miettiä miten sen kypsennän ja päädyin uunikypsennykseen.

Nieriäfileet uunissa

Voitele uunivuoka. Pyyhi fileet talouspaperilla ja aseta vuokaan nahkapuoli alaspäin.
Purista fileille sitruunamehua. Mausta valko- ja mustapippuriripauksella. Ripottele pinnalle Maldon-suolaa. Levitä pinnalle Creme Bonjour tatti-herkkusienijuustoa.
Kypsennä uunin keskitasolla 200-asteessa noin 15 minuuttia.










Tarjosin maukkaiden nieriäfileiden kanssa keitettyä perunaa, sipulisalaattia ja vihreää kurpitsa- lehtisalaattia.
Juuston hento sienen maku sopi hyvin tälle kalalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.